onsdag 23 november 2011

Sjukstugan fortsätter

Efter en släng av vintersjukan i början på veckan så har min kropp nu bestämt sig för att det var dags för en ordentlig förkylning. Sagt och gjort. Det finns inte en bihåla som inte värker och inte en tillstymmelse till luft som kommer förbi den igenkorkade näsan.

Kul. Eller inte.

Och så får man direkt lite dåligt samvete för att man klagar. Vad är egentligen en förkylning liksom? Det är inte särskilt farligt, brukar gå över ganska så fort och även om den inte går över ganska så fort så är det inte heller särskilt farligt.

Men ok, lite jobbigt är det. Men det finns helt klart värre saker som man kan drabbas av. Diplomatiska tankegångar så här mot slutet av kvällen.

På jobbet har jag i vart fall varit idag och det känns i kroppen, det var allt med lite "spagettiben" (stavas det förresten spaghetti?) som man stapplade in på kontoret under morgonen. Med tanke på att sömnen inte heller var så bra inatt så krävdes det är x antal koppar kaffe innan man kände sig något med i matchen.

Kvällen har spenderats med att förtära middag i form av varma mackor och Mannafrutti (ingen av hos här hemma hade tillräcklig energi för att laga en ordentlig måltid), funderat på att ta in julsakerna från förrådet, struntat i att ta in julsakerna ifrån förrådet, lärt mig ett av de krångligaste kortspelen någonsin (eller så kanske hjärncellerna inte är i sin absoluta toppform) och sett (ser) matchen mellan Milan och Barcelona.

Nu återstår det snart inte så mycket av kvällen och sängen hägrar. I hopp om en bättre nattsömn, ny energi imorgon och en botad förkylning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar