söndag 10 augusti 2014

Sunday

I fredags var vi så där fredagströtta som vi inte varit på några veckor tack vare semestern. Mannen för att han jobbat sin första arbetsvecka och jag för att ha varit själv med lillan som har hela fyra tänder på väg samtidigt(!) i ovankäken.

Det där med ensam kanske är med lite modifikation dock för denna veckan har jag njutit av att få ha lillans morbror här på besök som gett både sällskap och hjälp här hemma. Och lillan har blivit om än mer betuttad i honom.

Efter fredagströttheten, som resulterade i en baklängesmiddag där vi tog ett glas vin och lite chips först och sedan middag, så har helgen fortsatt med fotbollsmatch, trädgårdsfix och jazzande på Hälleviks jazzfestival. Under fotbollsmatchen fick vi se vår vän göra återkomstpremiär i den gulsvarta MAIF-tröjan till stående ovationer - vilken känsla!

Idag blir det en liten utflykt upp på berget med grillkorv i ryggsäcken och lillan i vandringsryggsäcken som vi fått låna av våra vänner tillika grannar. Hon har redan fått testa den på ett varv i trädgården och känslorna en ettåring kan uttrycka när man tar ur henne ur en sak som hon gillar gav oss intrycket att hon minst sagt kommer att tycka om eftermiddagens utflykt.

Det rullar på med härliga dagar helt enkelt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar