lördag 23 november 2013



Tänk att det är långt in i november och man kan fortfarande ha turen att kunna vara ute i bara en hoodie och få använda solglasögon. Det är inte illa det. 

Vi har precis blivit klara med en rabatt som vi hållit på med sedan i våras. Den har blivit vårt sorgebarn. Vi började med att gräva upp en bit i gräsmattan som blev en rabatt, sedan tog vi en konstpaus. 

Sedan rensade vi lite ogräs som växte upp under konstpausen och sådde lite olika sorter av blommor. Bland annat hade jag en vision om ätbara blommor som skulle få pryda sommarens desserter. Sedan tog vi en konstpaus. 

Sedan kom mamma och tog tag i det hela när jag höggravid stod och kliade mig i huvudet över hur fort ogräs växer fram under de där konstpauserna och vad som egentligen var ogräs och vad som var de där ätbara blommorna. 

Sedan föddes bebis och vi tog en lång konstpaus. 

Förra helgen sa vi "nej nu j-klar" och tog tag i det hela. Jag stod och svor lite (igen) över vilken växtförmåga det där ogräset har. Men nu har vi i vart fall rensat upp och bort allt, slängt ut barkmull över det hela vilket ger en ren och fin yta (och kväver ogräset) och så har vi satt en jul-en (vansinnigt roligt namn nu i dessa juletider) som får vara ensam dekoration tills våren kommer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar