fredag 21 mars 2014

Hon gick och blev sjuk (igen)

Hon gick och blev sjuk (igen) vår lilla böna. I tisdagskväll så började hon hosta och det pep så mycket i hennes luftrör att sjuksköterskan på 1177 först misstänkte förkylningsastma. Lillsnuttan…

Vi sov med fönstret öppet den natten, för att den svala luften hjälper andningen, och det var en mycket rolig syn när vi paltade på oss mössor, tjocka täcken med mera och sedan öppnade fönstret inför läggdags. Men hjälpte det gjorde det faktiskt.

Efter att ha väntat i 37 minuter på vårdcentralen dagen efter så förkunnade en doktor att det inte var någon fara men skrev ut lite hostmedicin. Den delen av besöket tog kanske 37 sekunder. (Om det skiner igenom lite ilska så är det alldeles korrekt genomskinet)

Mysigt var dock att vi sprang på vår barnmorska och jag sträckte på mig flera meter när jag stolt visade upp vår stora lilla tjej.

Det har alltså varit lite välfyllda dagar med väldigt lite sömn.

Men nu har vi en underbar fredag framför oss. Pappan i huset kommer hem och i eftermiddag planeras det för en löparrunda tillsammans hela familjen. Som jag längtar redan nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar