söndag 4 november 2012

Sunday

Sitter med håret uppsatt i en slarvig knut och mjukiskläder, känner mig kanske så där lagom fräsch just nu. Men söndagar känns det liksom som om det finns lite dispens för att få se ut och känna sig precis som man bara är.

Dock måste jag snart samla energi till att dels få ordning här i huset men också för den planerade upprensningen utanför huset. Men det är ju bara för svårt nästan när TV:n visar alla repriser för veckan, såsom Bonde Söker Fru, Pengarna på bordet och så vidare, det känns mycket lättare att sitta kvar med rumpan i soffan. Man missar ju oftast allt det där under veckan när allt annat ska hinnas med.

Samtidigt så sitter jag och beundrar bilderna som togs med nya kameran hemma på besöket hos svägerskan igår. Där hemma finns en liten på 2 år och åtta månader och en ännu mindre som bara är ett par veckor gammal. De är så bedårande så man vet inte riktigt vart man ska ta vägen. Självfallet tog jag tillfället i akt att öva med nya kameran på de här två utomordentliga modellerna.

Bilderna är fantastiska. Leenden, bus, tårar, leksaker, små små tår och en sussande liten bebis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar