tisdag 25 september 2012

Bildregn Hus Nr 24

Det utlovades ju bilder på hur vårt hus har blivit efter allt renoverande, sagt och gjort, nu är det fotograferat. Vi får stå ut med lite grumliga bilder från iPhonen, på grund av tekniska problem i form av urladdade systemkameror och ingen upphittad laddare. Men det får gå för tillfället. Vi har ju en hel del kvar att göra i vårt lilla hus, men här kommer lite bilder på hur det har artat sig.


Entréplan
Den vita spegeln är en present från Lilla K som jag fick till mitt studentrum i Uppsala, som nu får pryda väggen på vår toalett på entréplan. Tycker fortfarande att den är precis lika gullig.

  

Ovanvåning
 Trappan upp till vinden (som för tillfället är oinredd) ska även denna målas vit lite säkrare anordning vid trappan, så att varken barn, djur eller vi andra behöva riskera att ramla ner. Nere i högra hörnet skymtar vårt sovrum och balkongdörren som ligger mot trädgården. Både vår tapet i sovrummet och den stora gråa i hallen är tapeter från underbara Laura Ashley. Ni minns kanske omröstningen här?

 Badrum ovanvåning

 Gästrummet. Böckerna som finns på fönsterkarmen får gäster lov att byta till sig en av genom att lämna en av sina egna. Fiffig idé som Skrutten är uppfinnare till. 

 Garderob på ovanvåningen. 

 Källaren 
 Badrum källaren. Borta till höger "gömmer" sig vår tvättstuga. 

  Trappa ner till källaren, matkällare och lite extra förvaringsplats. 

Kök
 

7 kommentarer:

  1. GUD sååå fint!!! Vilket jobb ni har gjort !! Så otroligt fint och jag flyttar gärna in i din Walk-in;)
    Hoppas allt är bra med er!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Åh tack så mycket tjejer! <3

    SvaraRadera
  3. Tjusigt värre! Där trivs vi allihop ;)

    SvaraRadera
  4. Ååå så fint ni har det! Bra jobbat! :)

    SvaraRadera
  5. Guuuuuuuuuuuuuud så fint! Är inte det minsta avundsjuk ;)
    /Nanny

    SvaraRadera