söndag 18 mars 2012

Sunday, i'm in love

Det har minsann varit ganska så effektivt arbete denna helgen. Både igår och idag städades huset här hemma. Första kampen var igår när alla kökslådor plockades ur, torkades rena och dess innehåll diskades rent.

Ovan nämnda kraftansträngning räckte nästan för gårdagen. Så idag har dagen istället ägnats åt resten av huset. Om någon undrar hur många pinaler man kan samla i två sängbordslådor så har jag svaret - många.

Men trots att det städades från morgon tills en bit in på eftermiddagen så nöjde vi oss inte med det. Efteråt åkte vi in till renoveringshuset och röjde loss där med.

Hela badrummet i källaren är nu gipsat och klart. Och om någon undrar hur svettig man kan bli av att skruva gipsskruv så har jag svaret - väldigt.

Till och med bilen fick sig en städning och tvättning, både utvändigt och invändigt. Ja jisses, vad man kan hinna på en helg.

Nu kanske det kan låta ganska så trist att spendera en hel helg så här, och det måste nog erkännas att det kanske inte är det roligaste sättet att fira helg på. Det är inte ens roligt att man är så trött på en lördagskväll att man somnar sittandes i soffan innan klockan slagit 23.

Men desto roligare var det när jag och Skrutten testade de nya högtalarna som är inbyggda i badrummets tak tidigare idag och dansade loss tillsammans till flertalet av hits från årets Melodifestival. hade vi minsann roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar