måndag 15 augusti 2011

En ny vecka

Mätt i magen av fantastiska kotletter, potatismos och gräddsås och ett glas rött till det, och så var veckan inledd.

Jobb, en löparrunda efter hemkomsten och bad av valpen och nu (tillsammans med det "underbara" väder vi har) så känns det nu verkligen att vardagen är tillbaka på riktigt efter semestertider. Både bra och dåligt så klart. Skönt med rutiner igen, skönt med lite "paus" från att renovera hus dagarna långa och härligt att träffa alla på jobbet igen. Men... Det är ju inte så att man inte saknar att kunna stanna uppe sent på kvällarna, kunna äta frukost och läsa morgontidningen länge, kunna spontanplocka hallon, kunna vara med Strössel hur mycket som helst, kunna vara med Skrutten hur mycket som helst och ibland bara ha dagen helt öppen.

Så för att kunna sakna de där sommarkvällarna lite mindre har vi börjat göra en lista på tio saker här hemma med roliga saker som vi ska göra under hösten. Än så länge har vi bara tre saker (danskurs, boka Thailandsresa till vintern 2012 och kunna springa åtta varv på Slingan på under 60 minuter) men den kommer fyllas på.

Just nu är The Real Housewives of Beverly Hills på i bakgrunden och jag kan inte låta bli att underhållas av dessa program (trots de 18 reklampauserna som TV3 väljer att envisas med) medan killarna i kollektivet verkar njuta desto mindre av det hela. De verkar knappt kunna utstå, klagar på "får ont i huvudet" och liknande. Men jag och Strössel håller på vår sak och vägrar byta TV-kanal. Är ganska övertygad om att det kommer någon avlägsen fotbollsmatch eller liknande snart som jag kommer få betala tillbaka med.

Och snart är det dags för sängen och imorgon är det en ny dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar