söndag 21 oktober 2012

Nu har vi landat i soffan...

...efter den här fullspäckade helgen. Men vilken helg det har varit. Frukost, hundmys, lunchkalas, cykeltur, middag, frukost igen, husvisning och eftermiddagsfika.

Gårdagskvällens middag blev dock inte någon kantarelltoast, utan istället en finfin kantarellpasta med bladspenat. Vi cyklade till middagen, vilket var riktigt trevligt trots den kyliga kvällen. Strössel fick sitta i cykelkorgen och hon var så söt sittandes där inpackad i filt och en Skruttens tjocka tröja att jag nästan kunde storkna.

Dagen idag började med en härlig frukost hemma hos goda vänner - kan man börja en söndag bättre? - och därefter en liten husvisning. Och nu på eftermiddagen har Glenn och Elin varit här på en fika och sett huset för första gången(!). Vi måste verkligen försöka ses oftare, men så är det med tiden den rinner iväg allt som oftast, men kanske blir det fler chanser naturligt i framtiden som vi kan ses, på förekommen anledning.

Resten av kvällen ska bara spenderas i soffan och slappa loss. Det är ju Solsidan, Hellenius Hörna, och inte minst sista säsongen av Jersey Shore. 

2 kommentarer:

  1. Bästa söndagsfrukosten ever!!! Längtar redan efter mer mys!!! Så förvirrad efter husvisningen! Kan man inte slå ihop husen? ;)

    SvaraRadera
  2. Och sambon här hemma tyckte huset (båda) var superfina! Inte alls för att fortsätta förvirringen ;)

    SvaraRadera